sâmbătă, 12 februarie 2011

Ziua indragostitiilor:X[:X]

Daca tot e luni ziua indragostitiilor, vreau sa va indemn sa iubiti.Iubiti pe cel de langa voi,faceti din ziua indragostitiilor ziua voastra.Aveti sansa sa va declarati inca odata iubirea...sa ii aratati celui pe care il aveti aproape cat de mult tineti la el,sa il bucurati cu un gest,cu un cadou...daruiti si iubiti din toata inima!
      Sa iubesti este cel mai frumos lucru...sa tii la cineva este minunat,sa iti pese foarte mult de o persoana este incredibil...fiecare dintre noi avem o jumatate in lumea aceasta...toti iubim si toti suntem iubiti la randul nostru.
    Uneori iubirea doare,dar intensitatea sentimentelor iti ofera senzatia de plutire si de fericire maxima.Cu toate acestea indrazneste sa iubesti!!,lasa-te iubit/a!!!
    Pentru cei ce sunt singuri de Valentines Day vreau sa le zic sa nu fie tristi,ziua de luni sa nu fie o zi in care ei sa stea suparati,maniosi...chiar daca ziua indragostitiilor v-a prins fara prieten/a,nu trebuie sa fiti ingrijorati din cauza asta...e o zi normala si va veni si vremea voastra.


      Le doresc tuturor indragostitiilor sa aibe o zi a lor si sa fie cei mai fericiti...si celorlalti fara pereche le doresc acelasi lucru:*






    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu